OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze maandelijks wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).    

Door de vernieuwde coronamaatregelen mag u vanaf 1 oktober opnieuw met grotere gezelschappen langs komen, maar het aantal personen per tafel blijft beperkt tot max. 10 personen. Omdat we geen menukaarten mogen voorzien, serveren wij voorlopig alleen onze menu creatief en kan er dus nog niet "à la carte" gegeten worden. Omdat het aantal plaatsen toch iets beperkter is, vragen wij u op voorhand te reserveren op het nummer 052/47.61.31. Hopelijk tot gauw!

Door de verstrenging van de veiligheidsmaatregelen, verzoeken wij u vriendelijk een mondmasker te dragen tot u aan uw tafel zit (uitgezonderd kinderen jonger dan 12 jaar) en bij iedere verplaatsing in het restaurant.

 Onze menu september/oktober

Een hapje volgens de smaken van Pascal

Carpaccio van grasgevoederd Iers rund,
huisgedraaid gorgonzola-ijs en brillantine
 van houtgelagerde chardonnay

Spaghettipompoen en koningsscampi,
oriëntaalse invloeden van curry en kokosmelk

٭٭٭In onze Bradley-oven gerookte paling,
Chinese kool en een frisse citrusboter

Frisse najaarsbries

Met Vicaris Generaal gegaarde wangetjes
van het Durocvarken, kroketje van merg en
ketchup van gele tomaatjes uit eigen kweek  
of
Filet van leng gebracht met rode wijnpasta,

gepofte knolselder en crème van erwtjes

Vanillebavarois en herfstfruit,
sorbet van duindoornbes
of
Briochetoast, belegd met gesmolten Bleu de Gex
en gepocheerde peer, dadelmosterd

Onze prijs: 53,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 81 euro

٭٭٭Met het extra gerechtje: 67 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 97,5 euro

(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

Dit menu wordt geserveerd van vrijdagavond 11 september tot en met 11 oktober

       *******
Onze wildmenu oktober/november

Een najaarsgroet van de chef

Paté van haas, gebracht met een konfijt
van witlof en vijgen uit eigen kweek

Heldere bouillon van boschampignons,
gevuld met wildravioli


٭٭٭Op het vel gebakken zeebaars,
crème van topinamboer en jus van langoustines


IJskoud tussendoortje

Hertensneetjes, savooi en kweepeer,
gefrituurde aardappelkrokantjes met amandelen  

of
Tongfilets en Zeeuwse mosselen,
risotto van eekhoorntjesbrood


Zoete creatie
met de smaken van speculoos en mandarijn
of

Degustatie van herfstkazen,
compote van zwarte tomaten


Onze prijs: 53,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 81 euro

٭٭٭Met het extra gerechtje: 67 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 97,5 euro

(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

Dit menu wordt geserveerd van 16 oktober tot en met 29 november

      Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard
(geen bancontact)