OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze regelmatig wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).     

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij nog uitsluitend onze menu creatief en kan er dus niet "à la carte" gekozen worden.

Onze menu creatief
van 15 april tot en met 29 mei

Een voorjaarshapje als starter
***
Carpaccio van dry aged Agnus beef,
krokantje van oude Oostenrijkse bergkaas
en granité van asperges
***
Asperges op Vlaamse wijze,
mimosa van geprakte hoeve-eitjes en peterselie
crunch van Spaanse chorizo
***
  *** Open lasagne van wilde asperges en kreeft,
met truffel geparfumeerd Vichyssoiseschuim
***
IJskoude verpozing
***
Filet van paard, gegrilde lentestaven, tijmjus
 en ovengegaarde Hasselback aardappel
of
Bouillabaisse op klassieke wijze,
met rouille besmeerde toast
***
Riz condé, afgewerkt met een espuma
van Belgische saffraan uit Morkhoven
of
Crème brulée van geitenkaas,
bolletje huisgedraaid rozemarijnijs

Onze prijs: 53,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 81 euro

  Met het extra gerechtje***: 67 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 99,5 euro

Suggestiewijn bij het dessert of de kaas: 6€
  (Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 4 euro)
.........

 Onze menu creatief
van 3 juni tot en met 10 juli
WE GAAN ER EVEN TUSSENUIT VAN 13 TOT EN MET 23 JUNI

Een voorafje van de chef
***
Zomerse pastasalade met tataki van tonijn,
met vadouvan gemarineerde artisjok en
mayonaise van jonge slaharten
***
Loze vink van zoet-zuur gelakte zalm en Noordzeekrab,
met curry en kokos “sous-vide” gegaarde prei
***
  *** Babykreeft in zijn pantser,
gebracht met in de oven gepofte kerstomaatjes en
een met ananassalie verrijkte gesmolten boter
***
Zomerse verfrissing
***
Rosé gebakken lamsbiefstuk, jonge wortel,
crème van gedopte erwten en rozemarijnjus
of
Gevulde tongfilets met “zwinneblomme”,
sausje van geroosterde gele paprika
***
Door Zubrówka vodka geïnfuseerde watermeloen,
zomerse sorbet en citroenmeringue
of
Pascals keuze van seizoenkazen,
gel van vlierbloesem

Onze prijs: 53,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 81 euro

  Met het extra gerechtje***: 69 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 101,5 euro

Suggestiewijn bij het dessert of de kaas: 6€
 (Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 4 euro)

 WE GAAN ER EVEN TUSSENUIT VAN 13 TOT EN MET 23 JUNI

Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard
(geen bancontact)