OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze maandelijks wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit onze "à la carte"-kaart, zelfs voor 1 gerecht bent u van harte welkom. Enkel voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).     

          

 Onze menu creatief
mei

Een voorjaarsgroet van de chef

Lenterolletje van krab en asperges,
aspic van morieljes en crème van shiso

Cassoulet van paling en lentestaven,
beurre blanc op smaak gebracht met witbier

٭٭٭ Beignets van grietfilet,
geserveerd in een soepje van het witte goud

“Love it or hate it”, onze aspergesorbet

Filet van paard,
jus geblust met oude madeira
en asperges op de BBQ gelegd
of
Dorade Royal, loempia van asperges
en puree verrijkt door Lokerse geitenkaas en bieslook

Citroentaartje,
vergast op huisgedraaid pinda-nougatijs
of
Witte van Rotselaar,
coulis van mango

Onze prijs: 50 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 77,5 euro

٭٭٭Met het extra gerechtje: 62,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 93 euro

(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

Dit menu wordt geserveerd van 3 mei tot en met 2 juni!!!!

     

Onze menu creatief
juni

 Een “amusant” hapje van de chef

Carpaccio van zomerhert, pesto van koningskruid,
rasp van jonge bloemkool en schaafsels oude Klaartjes Kaas


Soepje van grijze garnalen,
verrijkt door scampi en coquilles,
andijvieroomtoefjes


***
Als favoriet, geroosterd babykreeftje,
op Italiaanse wijze

Prille zomertinteling tussendoor

Gegrilde Bressekip,
zoete aardappel, gevulde aubergine en
jus met maggikruid gearomatiseerd
of
Hondshaai en venkel,
gebracht met “Moese petatjes” en crème van postelein

Proeverij van huisgedraaid roomijs
met niet-alledaagse smaken

of
Degustatie van Ardeense kazen,
ovengebakken rozijnenfluitje
en mosterd op basis van druivenmost


Onze prijs: 50 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 77,5 euro

٭٭٭Met het extra gerechtje: 62,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 93 euro

(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

Dit menu wordt geserveerd van 7 juni tot en met 30 juni!!!!

     Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard
(geen bancontact)