OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze maandelijks wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit onze "à la carte"-kaart, zelfs voor 1 gerecht bent u van harte welkom.
Enkel voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).    

 Onze menu creatief

 Een groet uit de keuken

Trilogie van bereidingen met krab,
pittige toets van Japanse mierikswortel

٭٭٭ Scampi en groene asperges,
sausje gekleurd door saffraan uit Morkhoven

Gevulde kwartel, gebracht met 
groene kool en pancetta,
jus van gedroogde morilles

Tongstrelende rustbrenger

Rosé gebraden Ierse runderhaas,
torentje van zuiderse groenten 
of
In sesamzaadjes gewikkelde zalmmoot,

gesmolten sla en escargots de Bourgogne

Voor de echte zoetebek,
 fantasie van chocolade
of
Dialoog van gekookte peer en
 Gorgonzala Gran Riserva,
crunch van witbier en hoorn des overvloed

 Onze prijs: 53,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 81 euro

 ٭٭٭Met het extra gerechtje: 67 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 97,5 euro

 (Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

 Dit menu wordt geserveerd van 22 februari tot en met 29 maart

     Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard
(geen bancontact)