OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze maandelijks wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit onze "à la carte"-kaart, zelfs voor 1 gerecht bent u van harte welkom.
Enkel voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).     

 Onze wildmenu
oktober/november

 Een najaarsgroet uit de keuken

Carpaccio van op kersenhout gerookt hert,
structuren van pompoen


   ٭٭٭Op een kruidenbedje gesmoorde zeebaars,
beurre blanc met zoet-zure toets

In de roner gegaarde fazantenborst,
crème van pastinaak

IJskoud intermezzo


Everzwijn, loempia gevuld met herfstgroenten en
een door noten verrijkte aardappelgratin
of
Stoofpotje van heek en boschampignons,
pesto van gebrande hazelnoten


Mousse, verheerlijkt door Poire en stukjes gekonfijte peer,
huisgedraaid ijs van chocolade
of
Strudel van Reypenaer XO en grappa,
bestrooid met sesamzaadjes

 Onze prijs: 55 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 82,5 euro

 ٭٭٭Met het extra gerechtje: 67,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 98 euro

 (Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

 Dit menu wordt geserveerd 18 oktober tot en met 24 november

............

 Onze menu creatief
december


Een winters voorafje

Huisbereide terrine van forel en tongschar,
mayonaise van lavas en appel, parels van basilicum


Bisque van grijze garnalen, quenelles van grietfilet,
met limoen opgefriste crème d’Isigny

٭٭٭ Dialoog van coquilles en zwarte pens,
beurre blanc van gepofte kastanjes,
gebakken oesterzwammen

IJskoud intermezzo


Filet van hert, grondwitlof uit Grembergen,
jeneverjus en gratin van pastinaak
of
Rog onder een korstje van panko en miso,
brandade van gebruinde sjalot, saus van kokkeltjes


Bordalou, gevuld met gekarameliseerde noten,
pompoenijs en klassieke vanille-saus
of

Kaasdegustatie, de keuze van Pascal,
ovenvers gebakken broodje en kweepeerconfituur

Onze prijs: 50 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 77,5 euro

 ٭٭٭Met het extra gerechtje: 62,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 93 euro

 (Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

 Dit menu wordt geserveerd van 29 november tot en met 5 januari

Het restaurant is gesloten van 22 december tot en met 3 januari
(uitgezonderd 24/12, 25/12 en 31/12)


     Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard
(geen bancontact)