OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze maandelijks wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit onze "à la carte"-kaart, zelfs voor 1 gerecht bent u van harte welkom. Enkel voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).     

     

 Onze menu creatief
maart

 Een prille lentegroet uit de keuken

Een eigenzinnige versie van vitello tonato,
huisgerookte hoevekip, dragonmayonaise en
crème van ansjovis

In basilicumolie gebakken victoriabaars,
volkoren couscous en jus van gesmolten sla

٭٭٭In Deus Brut des Flandres traag gegaard buikspek
van het Brasvarvarken, knolselderzalf

 Tongstrelende verpozing

Lamssteak, maïsmadeleine en
met Provençaalse kruiden opgebakken polenta
of
Gevulde tongscharfilets en in saké gekookte mosselen,
zachte mosterdmousseline, Beluga-linzen
en met citroengras verrijkte prei

Zoete afsluiter van gebakken banaan,
huisgedraaid zoethoutijs,
bavarois van kokosrum en Tahiti-vanille,
cremeux van Gianduja chocolade

of
Ovengebakken muffin van Siciliaanse pecorino,
auberginekaviaar

Onze prijs: 50 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 77,5 euro

٭٭٭Met het extra gerechtje: 62,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 93 euro

(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

 Dit menu wordt geserveerd van 8 maart tot en met 31 maart!

     

Onze menu creatief
april

Een amusant hapje vooraf

 Bavarois van zacht gerookte forel en zalm,
dressing op smaak gebracht door mierikswortel

Ravioli’s van asperges,
mousseline met ossenstaartsnippers
en zwarte ogen bonen verrijkt

٭٭٭ Witte lentestaven en grijze garnalen,
gepocheerd eitje

Voorjaarsintermezzo

Licht gepekeld melkbig, gepofte aardappel
op smaak gebracht met abdijkaas,
trio van groentepuree’s
of
Zeebaars onder een panade van gekonfijte tomaatjes,
wok van lenteprimeurs en  in oosterse bouillon gekookte
aardappelknikkers

Creatie van caramel en sinaasappel,
ijs van Kraken Black Spiced rum en boerenjongens
of
Proeverij van Ierse kaasjes,
perenstroop en aspic van whiskey

Onze prijs: 50 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 77,5 euro

٭٭٭Met het extra gerechtje: 62,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 93 euro

(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+suppl. 3,75 euro)

Dit menu wordt geserveerd van 5 april tot en met 28 april

   Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard
(geen bancontact)