Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij u graag de volgende menu’s voor.

 

De keuze blijft beperkt tot 1 menu voor het ganse gezelschap (indien op voorhand door gegeven, zijn lichte aanpassingen mogelijk voor bvb. bepaalde allergieën of mensen die echt iets niet lusten, vegetariërs…). Wij serveren geen veganistische gerechten!
Om uw wat meer culinaire vrijheid te geven, kunt u zelf, binnen de gekozen prijsklasse, uw keuze maken. Alle menu’s worden voorafgegaan door een amuse-bouche bij het aperitief en een sorbetje in afwachting van de hoofdschotel.

Voor de dranken kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin, speciale rum en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tot aan de hoofdschotel en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf.

Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen. Start u graag feestelijk met een glaasje champagne dan rekenen wij een suppl. van 5€ per persoon.

Prijzen all-informule (aperitief, aangepaste wijnen en koffie):

  •  bij een 3-gangenmenu, menuprijs + 30 euro
  •  bij een 4-gangenmenu, menuprijs + 33 euro
  •  bij een 5-gangenmenu, menuprijs + 38 euro

Vanaf 30 personen kunt u ook kiezen voor een rechtstaande receptie vooraf. We schenken dan naar keuze prosecco of fruitsap (incl. repas) en er wordt een ruimer assortiment van warme en koude aperitiefhapjes geserveerd: 22€. Wenst u liever champagne dan wordt het 32€. (max. een uur en enkel voor gasten die ook blijven eten, indien u daarna voor de all-in dranken kiest, dan wordt de prijs hiervan met 5€ verminderd)

De voorgestelde menu’s kunnen ook uitgebreid worden met een soep naar keuze:

 •een cappuccino van kreeft onder een roomkraagje: 15€

 •een preisoepje, verrijkt met beignets van escargots: 9€

 •heldere rundsbouillon, gearomatiseerd door kruidensnippers: 8€

 •typische seizoenssoepen, zoals bvb. wortelsoep met plukverse koriander, pompoensoep
   vergast op knapperige korstjes, het aspergesoepje in het voorjaar: 7€

Voor onze jongste gasten tot 12 jaar hebben wij een aangepaste kinderkaart, zij eten “à la carte” of kiezen voor onze menu voor kleine bengels (18 euro, keuze uit een kaaskroketje of fishsticks, een hamburger of kippenfilet met appelmoes en een ijsje achteraf).

Gelieve uw menukeuze en het aantal personen een week op voorhand door te bellen. Wilt u ook zo vriendelijk zijn ons te verwittigen bij iedere wijziging van het aantal personen (door ziekte, werkomstandigheden…), anders zien wij ons genoodzaakt het verloren menu in rekening te brengen!!!

Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard (geen bancontact)   

Voor verdere inlichtingen en vragen kunt u ons bereiken op het nummer 052/47.61.31.

Onze 3 gangenmenu’s

45€ of 75€ all-in

 

 

Keuze voorgerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

 

  • Tartaar van met yuzu gemarineerde zalm, frisse citroenkaviaar
  • Papillot van kookfolie, gevuld met vis, scampi en kleurige groentensnippers,
    besprenkeld door Noilly Prat
  • Lauwe forelfilets en prei, geserveerd in een ovengebakken millefeuille, witte wijnsaus met bieslook afgewerkt
  • Flinterdun gesneden rund, bestrooid met schaafsels van oude Parmezaanse kaas en groene pluksels
  • Slaatje van gerookte kip, verheerlijkt door krokante broodkorstjes, huisgemaakte hummus

 

 

Keuze hoofdschotels (1 keuze voor het ganse gezelschap):

 

  • Op het vel gebakken zalmmoot, sausje met oosterse invloeden en timbaaltje van basmatirijst
  • In hoeveboter gebruinde scholfilet, met karnemelk verrijkte aardappelsmeu 
  • Uw gasten kiezen, vis of vlees volgens de maandmenu (+5€)
  • Rollade van kalkoen, met sesamzaadjes bestrooide worteltjes
  • Runderhaas archiduc, gebakken krieltjes en seizoenssalade (+5€)

 

 

Keuze desserten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

 

  • Als klassieker uit onze Belgische gastronomie, een witte dame “Blanche” genaamd
  • Fruitbavarois en zijn zoete smaakmakers
  • Uit vervlogen tijden, een heerlijk stukje javanais met gezellen
  • Een toast uit de oven, belegd met gesmolten brie en snippers prei

  

 

Culinaire verwennerij

(4 gangen) 58€ of 91€ all-in

 

 

Keuze voorgerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

 

  • In goede olijfolie gebakken scampistaartjes, slaatje verrijkt met huisgemaakte vinaigrette
  • Uit de oosterde keuken, tataki van zalm en tonijn, vergezeld van een sojadip en wakamé
  • Carpaccio van rauw gemarineerde Sint-Jakobsvruchten, op smaak gebracht door roze peperkorrels en limoenolie
  • Fijne sneetjes gerookte eendenborst uit Les landes, krokante seizoenssalade met frambozenazijn besprenkeld
  • Koud voorgerecht volgens onze menu creatief

 

 

Keuze tussengerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

 

  • Cassoulet van scampi, currysausje met lichzoete toets van acaciahoning en appel
  • Filet van tongschar, geserveerd in een geurige bouillon van woudkampernoelies en kruidensnippers
  • Dorade, vergast op een sausje gekleurd door appeltjes van oranje en wok van Parijse champignons
  • Licht geschroeide coquilles, vergast op een sausje van Duvel tripel hop Citra en gecarameliseerd witlof (+4€)
  • Als klassieker uit onze Vlaamse gastronomie, asperges geserveerd met gehakte peterselie en mimosa van scharrelei (kan enkel geserveerd worden van half april tot en met juni)
  • Warm tussengerecht volgens onze menu creatief

 

 

Keuze hoofdschotels (1 keuze voor het ganse gezelschap):

 

  • Op de huid gebakken eendenborst, gelakt met oosterse hoisinsaus, daggroenten
  • Lamsbiefstukjes, rosé gebraden, bloemkool met blauwgeaderde kaas gegratineerd
  • Filet pur op de rooster gelegd, handgeklopte béarnaise en met pijpajuin opgebakken aardappeltjes
  • Filet van paard, gebracht met een witlofslaatje op smaak gebracht door pittige rode ui-snippers
  • Filet van hert in najaarspracht (kan enkel geserveerd worden van half oktober tot half januari, +5€)
  • Victoriabaars, gesmolten sla met pijnboompitjes verrijkt, oosterse invloeden van kokos en citroengras
  • Filet van griet, champagnesausje en klassieke hertoginnenaardappelen (+7€)
  • Uw gasten kiezen, vis of vlees volgens de maandmenu

 


Keuze desserten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

 

  • Als klassieker, sabayon verrijkt door een goeie scheut Manderine Napoleon
  • Parade van zoete eigenzinnigheden volgens marktaanbod (+3,5€)
  • Gestolde hoevemelk, geparfumeerd door vanille uit Madagascar, verheerlijkt door eierlikeur en krokante koekjescrunch
  • Hartig of zoet, volgens de keuze in ons menu creatief