Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij u graag de volgende menu’s voor.

 

De keuze blijft beperkt tot 1 menu voor het ganse gezelschap (indien op voorhand door gegeven, zijn lichte aanpassingen mogelijk voor bvb. bepaalde allergieën of mensen die echt iets niet lusten, vegetariërs…). Wij serveren geen veganistische gerechten!
Om uw wat meer culinaire vrijheid te geven, kunt u zelf, binnen de gekozen prijsklasse, uw keuze maken. Alle menu’s worden voorafgegaan door een amuse-bouche bij het aperitief en een sorbetje in afwachting van de hoofdschotel.

Voor de dranken kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf.

Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen. Start u graag feestelijk met een glaasje champagne dan rekenen wij een suppl. van 3,75€ per persoon.

Prijzen all-informule (aperitief, aangepaste wijnen en koffie):

  •  bij een 3-gangenmenu, menuprijs + 24,5 euro
  •  bij een 4-gangenmenu, menuprijs + 27,5 euro
  •  bij een 5-gangenmenu, menuprijs + 30,5 euro

Vanaf 30 personen kunt u ook kiezen voor een rechtstaande receptie vooraf. We schenken dan naar keuze cava of fruitsap (incl. repas) en er wordt een ruimer assortiment van warme en koude aperitiefhapjes geserveerd: 20€. Wenst u liever champagne dan wordt het 27,5€. (max. een uur en enkel voor gasten die ook blijven eten, indien u daarna voor de all-in dranken kiest, dan wordt de prijs hiervan met 5€ verminderd)

De voorgestelde menu’s kunnen ook uitgebreid worden met een soep naar keuze:

 •een cappuccino van kreeft onder een roomkraagje: 10€

 •een preisoepje, verrijkt met beignets van escargots: 7,5€

 •heldere rundsbouillon, gearomatiseerd door kruidensnippers: 6€

 •typische seizoenssoepen, zoals bvb. wortelsoep met plukverse koriander, pompoensoep
   vergast op knapperige korstjes, het aspergesoepje in het voorjaar: 5€

Voor onze jongste gasten tot 12 jaar hebben wij een aangepaste kinderkaart, zij eten “à la carte” of kiezen voor onze menu voor kleine bengels (15 euro, keuze uit een kaas- of garnaalkroketje, een hamburger of kippenfilet met appelmoes en een ijsje achteraf).

Gelieve uw menukeuze en het aantal personen een week op voorhand door te bellen. Wilt u ook zo vriendelijk zijn ons te verwittigen bij iedere wijziging van het aantal personen (door ziekte, werkomstandigheden…), anders zien wij ons genoodzaakt het verloren menu in rekening te brengen!!!

Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard (geen bancontact)   

Voor verdere inlichtingen en vragen kunt u ons bereiken op het nummer 052/47.61.31.

 

 Onze 3 gangenmenu’s
38,75€ of 63,25€ all-in

 Keuze voorgerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

  • Tartaar van met yuzu gemarineerde zalm, wakamé en frisse citroenparels
  • Papillot van fatafolie, gevuld met vis, scampi en kleurige groenten, besprenkeld door droge witte vermouth
  • Gebonden champignonsoep, verrijkt door een mimosa van knolselder en snippers Mechelse koekoek
  • Lauwe forelfilets en prei, geserveerd in een knapperig bladerdeeggebakje, witte wijnsaus met bieslook afgewerkt
  • Carpaccio van rund, bestrooid met schaafsels van in grotten gerijpte Manchego en groene pluksels

 

Keuze hoofdschotels (1 keuze voor het ganse gezelschap):

  • Op het vel gebakken zalmmoot, pittige smaken van Thai red curry en kokosmelk
  • In hoeveboter gebruinde scholfilet, aardappelsmeu met chorizo verrijkt
  • Uw gasten kiezen, vis of vlees volgens de maandmenu (+5€)
  • Ballotine van op lage temperatuur gegaarde parelhoen en mozzarella, met look gegratineerde tomaat
  • Ierse runderhaas, jus met tijm gearomatisserd, groenten volgens marktaanbod (+4,25€)
  • Haasje van Brasvarvarken uit Nevele, sausje met Gentse graantjesmosterd

 

Keuze desserten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

  • Als klassieker uit onze Belgische gastronomie, een witte dame “Blanche” genaamd
  • Fruitbavarois en zijn zoete smaakmakers
  • Uit vervlogen tijden, een heerlijk stukje javanais met gezellen
  • Een toast, verrast door gesmolten blauwgeaderde kaas, lichtjes gezoet door honing (+4€)
        

 Culinaire verwennerij
(4 gangen) 50€ of 77,5€ all-in

 Keuze voorgerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

  • Salade van in goede olijfolie gebakken scampistaartjes en versnipperde lente-ui, mayonaise op smaak gebracht met vadouvan
  • Kort geschroeide zalm en tonijn, crème fraiche van soja en Japans gemarineerd zeewier
  • Carpaccio van rauw gemarineerde coquilles, zeesla en een frisse toets van limoenolie
  • In onze Bradley-oven gerookte eendenborst uit Les landes, krokante seizoenssalade met frambozenazijn besprenkeld
  • Koud voorgerecht volgens onze menu creatief

 

Keuze tussengerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

  • Cassoulet van scampi en fijne groentjes, licht getomateerd roomsausje met Italiaanse kruiden
  • Een oosterse vissoep, gekleurd door  Belgische saffraan uit Morkhoven, beignets van escargots
  • Dorade, vergast op een sausje gekleurd door appeltjes van oranje en wok van Parijse champignons
  • Sint-Jacobsvruchten, vluchtig gebakken, met een sausje van Karmeliet en gebruind Brussels lof (+3,75€)
  • Stoofpotje van in de roner gegaarde kwartel en grove groenten, sausje met Rochefort 10 geblust
  • Asperges, belegd met breydelham, zachte mosterdmousseline (kan enkel geserveerd worden van half april tot en met juni)
  • Warm tussengerecht volgens onze menu creatief

 

Keuze hoofdschotels (1 keuze voor het ganse gezelschap):

  • Eendenborst op de huid gegaard, gelakt met oosterse hoisinsaus, daggroenten
  • Lamssteak, onder een pittig mosterdkorstje gebraden, met geitenkaas gegratineerde aardappelen
  • Filet pur op de rooster gelegd, handgeklopte choronsaus, rucolapluksels en   aardappeltjes met bosuitjes opgebakken
  • Filet van paard, gebracht met een witlofslaatje op smaak gebracht door pittige rode ui-snippers
  • Biefstukjes van hert in najaarspracht (kan enkel geserveerd worden van half oktober tot half januari, +5€)
  • Victoriabaars, mihoen verrijkt door versneden paksoi, oosterse invloeden van kokos en citroengras
  • Filet van griet, sausje verrijkt door bubbeltjes uit Reims, klassieke hertoginnenaardappelen (+7€)
  • Uw gasten kiezen, vis of vlees volgens de maandmenu

 

Keuze desserten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

  • Als klassieker, sabayon verrijkt door een goeie scheut Elixir d'Anvers
  • Fantasie van chocolade, structuren van mandarijn en pecannoten
  • Parade van zoete eigenzinnigheden volgens marktaanbod (+3,5€)
  • Gestolde hoevemelk, geparfumeerd door vanille uit Madagascar, caramel en krokante koekjescrunch
  • Hartig of zoet, volgens de keuze in ons menu creatief