24 december,
Kerstavond in Ter schroeven

 Een feestbordje vooraf

Carpaccio van zacht gerookt melkbig,
een mayonaise op smaak gebracht
met een goede scheut “Big Peat”-whisky,
crème van flespompoen

Dubbel getrokken bisque van grijze garnalen,
zure room en “île flottante” van grietfilet

Tongrolletjes met kreeft en inktvis gevuld,
gesmoorde zeesla en sausje met rode wijn geblust

Sorbetje van duindoornbessen

Fazantenborst in Chimay tripel gegaard,
wafeltje van gepofte kastanjes en zalf van peterseliewortel

Zoete verwennerij van de kerstman

 Onze prijs: 97,5 euro
incl. parelend aperitief, afgestemde wijnen, water en koffie
(voor BOB zonder de wijnen: 77,5€)

Wij verwachten u graag rond half acht aan de feestdis

 ...................

Onze kerstlunch voor 25 december

ENKEL OP RESERVATIE

 Een kerstgroet uit de keuken vooraf

Fijne sneetjes huisgerookt melkbig,
met blended maltwhisky opgewerkte mayonaise,
groene pluksels en basilicumparels

Soepje van garnalen,
verheerlijkt door crème d’Isigny

Winterpauze van duindoornbessen

Filet van fazant op lage temperatuur gegaard,
grondwitlof op smaak gebracht met gember
en saffraan uit Morkhoven, truffelkroketjes

Verrassingsdessert voor de grote zoetebek

Onze prijs: 50€
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 77,50€
...................

Het oude jaar zwaaien wij zoals ieder jaar uit met een culinair verrassingsmenu. We starten graag rond half 8 met een parelend aperitiefje om het afscheid van 2019 in te leiden. (volgeboekt!)

De prijs van deze zesgangenmenu bedraagt 110€, incl. aperitief met passende hapjes, afgestemde wijnen, water en koffie met snoepgezelschap, glas champagne om 12 uur
(voor BOB zonder de wijnen: 88€ )

Uw reservatie voor kerstavond of oudjaar is pas bevestigd na betaling van een voorschot van 50 euro per persoon. U kunt dit komen betalen in het restaurant of storten op het nummer BE38 0012 6640 0472, met vermelding van uw naam.

................... 

Onze afhaalmenu
voor de eindejaarsfeesten

Dit menu kunt u na reservatie afhalen.
Kant en klaar, zonder uren aan het fornuis te staan en met een handige leidraad om het menu optimaal op te warmen.

Gelieve uw bestellingen ten minste 1 week op voorhand door te geven!!!!!
052/47.61.31

Panna cotta van kreeft
en feestelijke gezellen

Soepje van mergpompoen,
fijn versneden lavas en snippers gerookte kalfstong

Met garnalenmousse gevulde tongfilets,
getomateerd sausje met meli-melo van groentjes

In de roner gegaarde fazantenborst,
winterse toets van knolselder, savooi en spek,
door jeneverbes gearomatiseerde jus,
in de oven gekleurde aardappeltorentjes

Duo van heerlijke huisbereide dessertglaasjes

 Onze prijs, incl. ovenvers gebakken broodjes en boter:

  • Met het koude voorgerecht en het soepje: 35€
  • Met de 2 voorgerechten, maar zonder soep: 43€
  • Met soep en 2 voorgerechten: 47€

Bij bestelling van het volledige menu, bieden wij u graag een amuse-bouche per persoon aan!!

De gerechten worden geserveerd op onze schotels, waarvoor u 10 euro/persoon borg moet betalen.

U kan alles komen afhalen tussen 17 en 18 uur!U kan

cash betalen of met kredietkaart (geen bancontact!)