Slaatje van krab, scampi en kreeft,
pittige huisgemaakte chili-guacamole
en limoenmayonaise

Soepje van geroosterde bloemkool,
frisse dragonroom met makreel verrijkt

Filet van roodbaars, wok van lamsoor en sjalot,
witte wijnsaus met versneden tomaat, Griekse pasta

Tiramisu van aardbeien en smaken van vlierbloesem

Onze prijs, incl. brood en boter: 40€
(+ 10€ waarborg voor onze borden)

Bestellen kan tot en met woensdag 20 mei (beperkt aantal menu’s, want Pascal staat alleen in zijn potten te roeren, dus OP=OP), enkel telefonisch op het nummer 052/47.61.31

 

Het voorgerecht en het dessert zijn serveerklaar, voor de andere gerechten geven we u een handige leidraad mee

Afhalen op zaterdag 23 mei van 16 tot 18u, zondag 24 mei van 11 tot 12u30

Betaling, bij voorkeur met kredietkaart of gepast geld in een open envelop