24 december,
Kerstavond in Ter schroeven

 Een kerstgroet uit de keuken vooraf
 ...
Flinterdun gesneden Sint-Jakobsvruchten,
 “homemade” truffelcakje en mousse van eendenlever
...
Soepje van pastinaak,
verrijkt met huisgerookte zalm
...
Haasje van leng, gewikkeld in Italiaanse ham,
fideua en kreeftenjus
...
Sorbet van sprankelende bubbeltjes
...
Filet van ree, mini-witlof in een spekjasje,
crème van vitelotte-aardappelen
en met veenbesjes gevulde peer
...
Koud en warm van chocolade en karamel

 Onze prijs: 100 euro
incl. parelend aperitief, afgestemde wijnen, water en koffie

(voor BOB zonder de wijnen: 80€)

Wij verwachten u graag rond half acht aan de feestdis

******************** scroll verder voor onze take-away

Onze kerstlunch voor 25 december

De kerstman zet de toon met een voorafje
...
Carpaccio van coquilles,
crème van foi en huisgebakken truffelcake
...
Soepje van pastinaak,
verheerlijkt door warm gerookte zalm
...
Kerstsorbet als ijskoude verpozing
...
Rosé gebraden reefilet
en winterse gezellen
...
Dialoog van chocolade en  karamel

 Onze prijs: 53,5€
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 81€

Het oude jaar zwaaien wij zoals ieder jaar uit met een culinair verrassingsmenu. We starten graag rond half 8 met een parelend aperitiefje om het afscheid van 2021 in te leiden (reeds volzet!)

De prijs van deze zesgangenmenu bedraagt 110€ (voor BOB zonder de wijnen: 88€ ), incl. aperitief met passende hapjes, afgestemde wijnen, water en koffie met snoepgezelschap, glas champagne om 12 uur

Uw reservatie voor kerstavond of oudjaar is pas bevestigd na betaling van een voorschot van 50 euro per persoon. U kunt dit komen betalen in het restaurant of storten op het nummer BE38 0012 6640 0472, met vermelding van uw naam.

Het restaurant is, uitgezonderd de feestdagen, gesloten van 20 december tot en met 7 januari

Onze afhaalmenu
2021

In onze Bradley-oven gerookte zalm, huisgebakken mierikswortelcake
en slaatje verrast door knapperige pitten
...
Feestelijke kreeftensoep
...
Lasagne van huisgedraaid hertengehakt en gepofte kastanjes,
 gegratineerd met Rochefort trappistenkaas
...
Filet van hert, gevulde ovenaardappel
 en wok van wintergroenten
...
Heerlijkheid van brownie, chocoladeganache
 en gezouten karamel

 Onze prijs, incl. broodjes en boter:

  • Met het koude voorgerecht en het soepje: 38€
  • Met de 2 voorgerechten, maar zonder soep: 48€
  • Met soep en 2 voorgerechten: 52€

 Bij bestelling van het volledige menu, bieden wij u graag een hapjesbord
(4 kleine tapas) per persoon aan!!

Onze eindejaarskindermenu 13€

Soepje van tomaat en balletjes

Kippenborst met
“homemade” appelmoes en aardappelpuree

Chocomousse met kleurrijke smarties

 Om organisatorische redenen willen we u verzoeken uw bestelling ten minste 1 week op voorhand door te geven!!!!! (bij grote drukte zullen wij het aannemen van bestellingen vroeger stop zetten)

052/47.61.31

De gerechten worden geserveerd op onze schotels, waarvoor u 10 euro/persoon borg moet betalen. Alles wordt vervoersvriendelijk verpakt en u krijgt richtlijnen om de schotels op te warmen.

Onze afhaalmomenten:

24 december van 16u30 tot 18u00
25 december van 11u tot 11u45
31 december van 16u30 tot 18u00


U kan cash betalen of met kredietkaart (geen bancontact!)

Extra tapasbordje (variatie van 4 hapjes): 6€

Extra kreeftensoep: 9,00€

Extra dessert: 7,5€