OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze regelmatig wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).     

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij nog uitsluitend onze menu creatief en kan er dus niet "à la carte" gekozen worden.

  Onze menu creatief
Van 2 december tot en met 15 januari

Een amusant hapje vooraf


Dialoog van knapperig gebakken lamszwezeriken

en met oosterse smaken gelakte zoetwaterscampi,

vinaigrette op basis van koebramen uit eigen oogst

en gepofte knolselder

 

Velouté van pastinaak en kokos,

tarteletje belegd met huisgerookte kwartel

 

  *** Gebakken ganzenlever,
waaier van Boskoop, zalf van schorseneren

en jus geblust door Pascals porto

Winterse rilling

Met paddenstoelen gevulde kalkoenfilet,

crème van butternut

of

Met citroentijmolie gekonfijte zalm, peterseliewortel
 en koekje van stoofprei, schuimige Hollandaisesaus


Zoete eigenzinnigheid van Sao Thomé fruitchocolade

en ijs van aardpeer

of
Structuren van Oud Brugge kaas,

warm en koud

 

    Onze prijs: 56 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 86 euro

 

Met het extra gerechtje***: 71,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 106,5 euro

 

(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+ suppl. 4,5 euro)


Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard
(geen bancontact)