OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze regelmatig wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen. Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij nog uitsluitend onze menu creatief en kan er dus niet
"à la carte" gekozen worden.

Onze menu creatief

(van 26 januari tot en met 3 maart)


Een winterse groet uit de keuken


Met Filliers jonge jenever gemarineerde zalm,

huisgedraaid ijs van gerookte paling,

wasabikaviaar


Victoriabaars en oesterzwammen,

sausje met bubbeltjes uit Reims,
afgewerkt met tijmolie

*** Gelakt buikspek en coquilles,

handgeklopte mousseline van gerookte boter

en crème van minaretkool


Tongstrelende verpozing


Kalfsoester, vergast op

een tarteletje van grondwitlof en

puree van savooi
of

Rode poon “flyshoot”, gesmoorde paksoi
en gekonfijte ratte-aardappelen,

overgoten door een algenjus


Panna cotta van hazelnoten,
ijs van mispels uit eigen oogst

en gel van wilde Italiaanse kersen

of
Proeverij van Waalse kazen,

confituur van kweepeer


Onze prijs: 58 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 91 euro


Met het extra gerechtje***: 73,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 111,5 euro


(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+ suppl. 5 euro)



Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard of u betaalt contant
(geen bancontact)